Меню
Остання редакція: 26 жовтня 2023

Зустріч з директором Центру міжнародної освіти та співпраці УНУС

 19 жовтня на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 076 «Підприємництво та торгівля» та 232 «Соціальне забезпечення» зустрілися із директором Центру міжнародної освіти та співпраці УНУС Василем АНДРУСЯКОМ, який проінформував здобувачів освіти про даний структурний підрозділ університету, сферу його діяльності та перспективи співпраці. Василь Миколайович ознайомив студентів з умовами і можливостями проходження виробничої практики за кордоном та програмами академічної мобільності, які доступні студентському загалу.

Доповідач зазначив про можливості участі у проєкті Еразмус+. Головна мета реалізації проєкту – обмін успішними практиками та впровадження інноваційній шляхом створення транснаціональних партнерств задля розбудови потенціалу організацій, професійного розвитку людських ресурсів та позитивних і якісних змін. Також доповідач розповів про програму обміну студентами, яка діє в Уманському національному університеті садівництва. Завдяки такій можливості студенти можуть стажуватись і навчатись у багатьох європейських країнах.

Василь Миколайович назвав переваги для залучених організацій до реалізації проєктів Еразмус+, а саме:

-розширення співпраці на міжнародному рівні;

-розвиток інтернаціоналізації;

-розвиток людського капіталу і розбудова потенціалу організацій для впровадження реформ;

-впровадження провідних методів управління та врядування;

-успішні практики, інноваційні методи і технології та сучасна інфраструктура;

-покращення якості формальної та неформальної освіти;

-конкурентоспроможність на національному та міжнародному рівнях.

 

Висловлюємо щиру вдячність директору Центру міжнародної освіти та співпраці УНУС Василю АНДРУСЯКУ за співпрацю та цікаву доповідь.

 

 

 

Гарант ОПП «Підприємництво, торгівля та

 біржова діяльність» Олена ЖАРУН

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини