Меню
Остання редакція: 17 лютого 2022

Професійне спілкування англійською мовою на засіданні студентського наукового гуртка

17 лютого 2022 року відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. 

У роботі гуртка взяли участь здобувачі вищої освіти освітніх рівнів «бакалавр» та «магістр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання, які презентували результати власних наукових досліджень.

В умовах світових глобалізаційних та інтеграційних процесів загострюється потреба в спеціалістах із високим рівнем знання англійської мови. Особливу роль у процесі формування належної англомовної компетентності майбутніх фахівців зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відіграють наукові студентські гуртки.

Студентка 31-пт групи Дар’я Безверхня виступила на англійській мові з доповіддю на тему: «The Importance of Land Reform for Ukraine's Social and Economic Development» під керівництвом доцента кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності  Олени Жарун.

Дар’я Безверхня обґрунтувала концептуальні засади земельної реформи в Україні та охарактеризувала не лише фінансово-інвестиційні, але й соціально-економічні, екологічні та безпекові пріоритети розвитку держави.

Пріоритетною серед мов міжнародного спілкування є англійська мова, саме тому проведені наукові гуртки на англійській мові сприяють більш якісному освітньо-виховному процесу формування майбутнього фахівця зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

 Оксана Тупчій, кандидат економічних наук, старший викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності