Меню
Остання редакція: 19 вересня 2024

Похід команди «Торгові генії» до Білогрудівського лісу присвяченому XV Дню здоров’я

17 вересня 2024 року на факультеті економіки та підприємництва Уманського національного університету садівництва було проведено День здоров’я, щоб заохотити здобувачів вищої освіти до здорового способу життя, заняттям фізичної культури тощо.

Святкування відбувалось у формі спортивних естафет, вікторин, проведення творчих конкурсів серед всіх спеціальностей факультету, де здобувачі вищої освіти спеціальностей 076 "Підприємництво та торгівля" й 232 «Соціальне забезпечення» взяли активну участь.

За проявлені спортивні здібності, пропаганду здорового способу життя, підтримку іміджу факультету економіки та підприємництва Уманського національного університету садівництва під час ХV Дня здоров’я «Спортивна молодь – здорова нація» здобувачу вищої освіти 11-пт групи Єлизаветі ПОВОРОЗНИК, а також за розкриті творчі здібності, проявлений креативний підхід під час виконання конкурсних завдань ХV Дня здоров’я «Спортивна молодь – здорова нація» здобувачу вищої освіти 11-пт групи Артуру ХАРЧЕНКУ були вручені грамоти деканом факультету економіки і підприємництва, Юрієм ЦИМБАЛЮКОМ.

Команда «Торгові генії», де брали участь здобувачі вищої освіти 11-пт, 31-пт, 11-сз груп отримали грамоту за проявлений колективний дух, ентузіазм й активну участь в заходах, присвячених ХV Дню здоров’я «Спортивна молодь – здорова нація» та невеличкий приз у вигляді лимонаду.

Кожен здобувач вищої освіти отримав безліч позитивних емоцій та вражень, у гарній компанії зіграв у м’яча чи то у футбол, чи у волейбол, знайшов нові знайомства та друзів, що неодмінно закарбується у пам’яті студентів назавжди.

 

Староста 31-пт групи Назар  ГУТ