Меню
Остання редакція: 10 листопада 2021

Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади!

Відповідно до наказу по Уманському національному університету садівництва «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2021/2022 навчальному році» на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» та зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Для розробки конкурсних завдань, критеріїв оцінки їх виконання та проведення олімпіади створені комісії з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» у складі: голова – к.е.н., професор Семенда Д.К., члени: д.е.н., доцент Соколюк С.Ю., к.е.н., доцент Коротєєв М.А., к.е.н., доцент Жарун О.В., зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»: голова – д.е.н., доцент Соколюк С.Ю., члени: к.е.н., професор Семенда Д.К., к.е.н., доцент Коротєєв М.А., к.е.н., доцент Жарун О.В.

В олімпіаді взяли участь студенти факультетів економіки і підприємництва та менеджменту. Конкурсні завдання олімпіади передбачали вирішення тестових питань та розв’язок ситуаційних задач. Учасники олімпіади продемонстрували високий рівень знань як з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» так із спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». За результатами перевірки завдань конкурсною комісією визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади. Ними стали:

- з навчальної дисципліни «Економіка підприємства»:

І місце ­ Палайчук Дар’я Олександрівна, 31-пт група;

ІІ місце­ Степанова Юлія Віталіївна, 31-пт група;

ІІ місце ­ Гончарук Аліна Петрівна, 31-пт група;

ІІІ місце ­ Мінченко Катерина Андріївна, 31-е група;

ІІІ місце ­ Безверхня Дарія Сергіївна, 31-пт група;

ІІІ місце ­ Зайчук Дар’я Ігорівна, 41-пт група;

- зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

І місце­ Гончарук Аліна Петрівна, 31-пт група;

ІІ місце ­ Зайчук Дар’я Ігорівна, 41-пт група;

ІІ місце ­ Палайчук Дар’я Олександрівна, 31-пт група;

ІІІ місце ­ Дубінська Анна Юріївна, 31-пт група;

ІІІ місце ­ Луценко Наталія Василівна, 21м-пт група;

ІІІ місце ­ Безверхня Дарія Сергіївна, 31-пт група.

Переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за рішенням конкурсної комісії рекомендовано до участі в II етапі олімпіади у базових закладах вищої освіти України. Вітаємо переможців та дякуємо студентам за активну участь у проведенні олімпіади!

Микола Коротєєв, к.е.н., доцент кафедри підприємництва,

торгівлі та біржової  діяльності