Меню
Остання редакція: 23 листопада 2022

Будь вартим своєї країни!

21 листопада 2021 року ми відзначаємо День Гідності та Свободи на честь вшанування громадянської мужності учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України.

Для здобувачів вищої освіти спеціальностей 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність та 232 Соціальне забезпечення УНУС проведено виховну годину на тему «Будь вартим своєї країни».

   Народ України як ініціатор та учасник революційних подій виявив свою суб’єктність у формуванні майбутнього держави й утвердив вектор її розвитку як вільної демократичної європейської країни.

Виховна година була проведена з метою виховання у студентській молоді глибокої поваги та любовi до Батьківщини, національної свiдомостi, людської гідності, виховання у них почуття патріотизму.

Студенти Уманського національного університету садівництва прагнуть будувати Українську державу в рівноправній єдності усіх громадян, незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані у нашій державі.

Сьогодні у вирі активних бойових дій та російської окупації цінність Гідності та Свободи для кожного українця відчувається разюче. Пам’ятаймо вартість свободи! Пишаймося нашими мужніми захисниками та захистицями!

Поки в кожного з нас у душі горітиме вогник пам’яті й поваги до життя кожного, хто боровся за незалежність і демократію, поки найважливішими словами для українського суспільства будуть Гідність та Свобода, держава буде процвітати й реформуватися.

 Оксана Тупчій, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності