Меню
Остання редакція: 13 жовтня 2023

Стажування за програмою академічної мобільності ERASMUS +

Академічна мобільність є важливою ініціативою, яка сприяє обміну знаннями та досвідом між університетами та викладачами різних країн. Програма ERASMUS+ відкриває можливості для такого обміну та співпраці, сприяючи збагаченню як фахових компетенцій, так і культурного досвіду. Подібні ініціативи сприяють підвищенню рівня освіти й наукових досліджень та сприяють співпраці між університетами.

Доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової  діяльності Олександр НЕПОЧАТЕНКО пройшов стажування за програмою академічної мобільності ERASMUS + (Staff mobility for teaching – STA) на факультеті соціальних наук у рамках співпраці між Уманським національним університетом садівництва та Academia Mazowiecka w  Płocku (Мазовецької Академії  в Плоцьку (Республіка Польща).

Під час зустрічі з керівництвом факультету соціальних наук і професорсько-викладацьким складом Мазовецької Академії в Плоцьку Олександр НЕПОЧАТЕНКО ознайомився з особливостями навчального процесу та обмінявся досвідом щодо викладання, проведення наукових досліджень, формування методології та організації роботи в закладах вищої освіти в Польщі та Україні.

Зазначена ініціатива підтримується програмою ERASMUS+ та адміністрацією Уманського національного університету садівництва, і такі спільні проекти сприяють розвитку академічного співробітництва та підвищенню рівня якості освіти в Україні.

 

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини