Меню
Остання редакція: 20 травня 2021

Викладачі кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності отримали сертифікати про підвищення кваліфікації

Викладачі кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності взяли участь у семінарі-тренінгу «Важливість стратегічного торговельного контролю та РХБЯ виклики», який проходив в онлайн-режимі за підтримки Європейського Союзу. Модератором семінару від України була кандидат економічних наук, доцент Київського національного університету імені Т.Г. Шевченка В.Л. Гура, а викладачами-тренарами від Європейського Союзу – PhD Марія Еспона (проектний менеджер), PhD Квентін Мішель (Льєжський університет, Бельгія), PhD Жан Паскаль Зандерс (Експерт, Бельгія).

На семінарі-тренінгу було розглянено питання з геополітичного розвитку, правил торгового контролю та нерозповсюдження товарів подвійного використання, державного регулювання у сфері РХБЯ  товарів і технологій з метою забезпечення економічної безпеки.

Результатом тренінгу стали отримані знання у галузі стратегічного торгового контролю та нерозповсюдження РХБЯ товарів та технологій, окреслені перспективи подальшої співпраці з Єврокомісією та Льєжським університетом та отримані викладачами кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності сертифікати (30 год) підвищення кваліфікації.

                               Оксана Тупчій, к.е.н, старший викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Останні новини

МІЖНАРОДНЕ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НАУКОВИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ «ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ГУМАНІТАРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ»Читати повністю

МІЖНАРОДНЕ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НАУКОВИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ «ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ГУМАНІТАРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ»

Читати повністю

Всі новини