Меню
Остання редакція: 29 лютого 2024

Онлайн-вебінар «Технологічні тренди 2024 року»

29 лютого 2024 року  в рамках заходів сприяння розвитку викладацької майстерності науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва відбувся онлайн-вебінар «Технологічні тренди 2024 року». Спікером була Вікторія МАНЬКОВСЬКА – доцент кафедри інформаційних технологій Уманського національного університету садівництва.

Учасниками вебінару були науково-педагогічні працівники кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Економіка соціального забезпечення» та освітньо-професійної програми «Аграрне підприємництво та агротрейдинг».

На даному вебінарі були висвітлені питання щодо штучного інтелекту та його видів, технологічних трендів, чат-ботів, використання різноманітних компʼютерних програм, створення запобіжників для штучного інтелекту тощо.

Значну увагу було приділено поширенню та розвитку різноманітних видів штучного інтелекту та  їх впливу на наше сьогодення, на економіку та навчальних процес.

Було зазначено, що боти в майбутньому змінять світ електронної комерції, сферу ІТ технологій. Окремо було акцентовано увагу на вплив ІТ технологій на навколишнє середовище та кібербезпеку використання ІТ технологій, алгоритмів аналізу даних та на перспективу розвитку ІТ освіти.

Всі учасники вебінару мали можливість досить детально дізнатися про сучасні тренди та види штучного інтелекту, платформи кібербезпеки, комплексні екосистеми, принципи квантові технології тощо. Тому дана зустріч була актуальною, пізнавальною та корисною як для науково-педагогічних працівників, так і для  здобувачів освіти.

 

Інна ЧЕРНЕГА

гарант ОПП «Економіка соціального забезпечення»

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини