Меню
Остання редакція: 26 січня 2024

Неформальна освіта здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 232 «Соціальне забезпечення»

Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 232 «Соціальне забезпечення» освітньої програми «Економіка соціального забезпечення» 11 м - сз групи  Ольга МОГИЛЬНИЦЬКА, Дмитро ПОЛІЩУК, Артем НАЙДЕНКО, Андрій ГРИЦЕНКО, Наталія УРБАНСЬКА успішно пройшли три курси неформальної освіти на платформі Prometheus.

Перший курс неформальної освіти на платформі Prometheus – це «Сам собі терапевт. Інструменти психологічної самодопомоги для ветеранів та ветеранок», який  проводився за підтримки Посольства США в Україні. На даному курсі здобувачі освіти отримали знання про техніки, за допомогою яких можна впоратися з тривогою, гнівом чи апатією, а також про навички управління внутрішньою напругою та спостереження за власними думками. 

Другий курс неформальної освіти на платформі Prometheus – це «Адаптація до цивільного життя. Курс для ветеранів та ветеранок». Курс пояснює, що відбувається з ветеранами у перший місяць після повернення додому, висвітлює психологічні та фізичні реакції тіла й розуму на довготривалий стрес, а також поради щодо відновлення і самопідтримки, спілкування з близькими та дітьми, які можуть допомогти в адаптації до цивільного життя.

Третій курс неформальної освіти на платформі Prometheus – це «Управління кризовим реагуванням та інтеграція внутрішньо переміщених осіб у територіальних громадах в умовах воєнного стану». Цей курс створено за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його зміст є виключною відповідальністю проекту «Мери за економічне зростання» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

Інна ЧЕРНЕГА, професор,

гарант освітньої програми

232 «Економіка соціального забезпечення»

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини