Меню
Остання редакція: 25 травня 2022

Оцінка демографічної ситуації в країні під час війни

24 лютого 2022 року розпочалася широкомасштабна війна росії проти України, що триває і нині. Безумовно, вона справить негативний вплив на всі сфери державного життя, зокрема і на демографічну ситуацію. 18 травня науково-педагогічні працівники Уманського національного університету садівництва зібралися в онлайн-форматі, аби обговорити актуальні проблеми різних галузей професійної діяльності.

Доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Микола Коротєєв презентував оцінку демографічної ситуації в країні під час війни. У виступі було розкрито демографічні проблеми довоєнного періоду, проведено аналіз міграційних потоків населення внаслідок війни, як всередині країни так і за кордон, означено ймовірні демографічні наслідки війни та запропоновано заходи із стабілізації демографічної ситуації в Україні  на повоєнну перспективу.

Дякуємо кандидату економічних наук, доценту кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Миколі Коротєєву за змістовну доповідь та проведену глибоку дослідницьку роботу.