Меню
Остання редакція: 09 жовтня 2018

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадського району Вінницької області

Відбулася профорієнтаційна зустріч доцента кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності  Сергія Соколюка та старшого викладача кафедри Оксани Тупчій з учнями одинадцятого класу Баланівської, Джулинської, Великокиріївської, Війтівської, Устянської, Тернівсьої, Флоринської, Шляхівської, Яланецької загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Бершадського району Вінницької області.

Викладачами було роздано інформаційні буклети та листівки про переваги навчання в нашому університеті, вибір спеціальностей, міжнародну діяльність, структуру та систему підготовки фахівців, які нададуть можливість детальніше вивчити їх та обміркувати з батьками вибір майбутньої професії, а також викладачі запросили майбутніх абітурієнтів на День відкритих дверей, який відбудеться в Уманському національному університеті садівництва 11-12 жовтня 2018 року.

 Викладачі акцентували увагу на першочерговій необхідності підготовки до ЗНО-2019, яке потребує від учнів належного рівня знань, тобто успішного його складання.

Якісно підготуватись до вступу у вищий навчальний заклад та вирішити питання вибору своєї майбутньої професії допомагає підготовче відділення Уманського національного університету садівництва. Абітурієнти вивчають поглиблено дисципліни, що виносяться на зовнішнє незалежне тестування – українську мову і літературу, математику, біологію, хімію, історію України та географію. Представники університету наголосили на тому, що по закінченню курсів підготовки до ЗНО-2019 слухачам видається сертифікат, який надає додаткові бали по 200-х бальній шкалі за підсумками атестації (враховують як додатковий четвертий предмет ЗНО) при вступі до Уманського національного університету садівництва.

   

Оксана Тупчій, кандидат економічних наук,

ст. викладач кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності