Меню
Остання редакція: 16 січня 2022

Взяли участь у міжнародній науковій онлайн-конференції

14 грудня 2021р. завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Соколюк Сергій та доцент кафедри Олена Жарун  взяли участь у міжнародній науковій онлайн-конференції «MIĘDZYNARODOWA KONFERENCJA NAUKOWA „SKUTECZNOŚĆ W BIZNESIE”», організованій в  Akademii im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie Wielkopolskim oraz Polskiej Akademii Nauk Oddział w Poznaniu.

Міжнародна конференція була присвячена питанням ефективності ведення бізнесу. Сергій Соколюк разом з Людмилою Смолій  презентували доповідь на тему: «Сутність та особливості інноваційної діяльності аграрних підприємств», де звернули основну увагу на сучасні ринкові умови гармонійного інноваційного розвитку, що виступають визначальним фактором забезпечення поступального руху вітчизняної економіки до сталого розвитку та соціально відповідального функціонування. Гармонійний інноваційний розвиток сприяє не лише ощадливому використанню ресурсів, підвищенню якості продукції та продуктивності праці, а також є умовою забезпечення конкурентоспроможності секторів економіки та підприємств у їх складі.

Олена Жарун разом з Віталієм Рибчаком виступили з доповіддю на тему: «Методичні підходи формування товарної стратегії підприємства», де   висвітлили особливості формуванням товарної стратегії виробничих підприємств, запропонували комплексний підхід до формування основних методичних положень управління товарною політикою підприємств.

На онлайн-конференції учасники обмінялися досвідом впровадження нових підходів для ведення ефективного бізнесу та поділилися думками щодо останніх викликів економіки в сучасних умовах.

Олена Жарун, гарант ОПП

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність