Меню
Остання редакція: 15 квітня 2021

Благоустрій території університету

Територія, на якій розміщені навчальні корпуси і гуртожитки Уманського національного університету садівництва, поряд з відомим старовинним дендропарком «Софіївка» є мальовничим куточком Умані. Наш заклад вищої освіти завжди вирізнявся не лише великою кількістю озеленених територій, а й чистотою довкілля.

Нині, враховуючи карантинні обмеження, колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності взяв активну участь в поліпшення санітарного та естетичного стану території вузу.  

Озброївшись необхідними знаряддями для роботи, викладачі завзято вирубали кущі в горіховому саді, прибрали сміття, зібрали опале листя та гілля.

 Бадьорий настрій, гарна погода, весняна завзятість, дали свої результати – територія університету виглядає охайно та впорядковано, а викладачі задоволені спільною роботою.

                               Оксана Тупчій, старший викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини