Меню
Остання редакція: 22 вересня 2020

Святкування Дня підприємця-2020

07 вересня 2020 року відбулося святкування професійного Дня підприємця України на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності УНУС. Формат свята – знайомство першокурсників-підприємців з особливостями майбутньої професії, діалог зі студентами старших курсів та викладачами кафедри, які щиро поділилися з секретами їх життєвого професійного успіху.

На початку зустрічі перед присутніми з вітальним словом виступив завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Сергій Соколюк та побажав студентам по закінченню університету знайти високооплачувану роботу, стати добрими спеціалістами своєї справи.

На урочистому заході присутніх студентів першого-п’ятого курсів за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» старший викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Оксана Тупчій ознайомила з презентацією «Цікаві факти зі світу бізнесу» та відео-роликами про підприємство та підприємництво. Розглянули цікаві запитання з історії та сучасності підприємництва, факти з біографії найвидатніших підприємців в історії та сучасності, серед яких згадувались Ілон Маск, Стів Джобс, Генрі Форд. Презентували рейтинг найуспішніших мільярдерів десятиліття, найбільш відомих підприємств, що зробили вагомий внесок в розвиток підприємництва (McDonalds, Toyota, Ford, Apple, Microsoft, тощо).

Також презентували студентам спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», особливу увагу звернувши на її універсальність, потенційні галузі працевлаштування випускників, наукові традиції кафедри, культурне життя студентів університету.

Всі присутні на заході провели гарно час за смачним чаєм та смаколиками.

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності бажає своїм студентам прагнення до інновацій, постійного навчання та розвитку. Адже Ви нова генерація підприємців в Україні, і від Вас залежить її майбутнє.

Оксана Тупчій, кандидат економічних наук,

старший викладач кафедри підприємництва,

 торгівлі та біржової діяльності