Меню
Остання редакція: 03 листопада 2021

Антикорупційна свідомість здобувачів вищої освіти

3 жовтня 2021р. на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти з уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції в Уманському національному університеті садівництва – кандидатом юридичних наук, доцентом Машковською Людмилою.

На зустрічі учасники говорили про таке соціальне явище як корупція, детально розглядали сфери корупції і спілкувались щодо прозорості та корупції в системі освіти. Здобувачі вищої освіти дізнались багато нового про корупцію – звідки вона походить, які причини появи корупції, які наслідки вона має, як існування корупції відображається на якості життя кожного з нас, держави, світу. Також  Людмила Машковська розказала студентам про ефективні способи протидії корупції.

Крім того, Людмила Володимирівна відмітила, що з положеннями Антикорупційної програми, Законом України «Про запобігання корупції» та іншими нормативно-правовими актами антикорупційного законодавства, можна ознайомитися на сайті навчального закладу за посиланням https://www.udau.edu.ua/ua/about/antikorupczijna-diyalnist/, та відповіла на питання.

Як організатори, так і учасники зустрічі залишилися задоволеними від проведеної роботи та вмотивованими до свідомої участі в антикорупційній діяльності.

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності висловлює щиру вдячність Людмилі Машковській за участь в проведеній зустрічі та сподівається на подальшу співпрацю.

                                                                                 Гарант ОП  Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Олена Жарун