Меню
Остання редакція: 01 червня 2021

Науковий семінар «Банківська система та її роль в кредитуванні сільськогосподарських підприємств»

27 травня 2021 року викладачами кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності спільно з головним економістом Райффайзен банку «Аваль» Маєю Яковенко було проведено науковий семінар «Банківська система та її роль в кредитуванні сільськогосподарських підприємств».

Науковий семінар розпочав завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, доктор економічних наук, доцент Сергій Соколюк, який розкрив проблеми банківського кредитування аграріїв за ринкових умов господарювання та наголосив на тому, що в Україні необхідно виробити дієвий механізм забезпечення фінансовими ресурсами сільськогосподарські підприємства, а також посилити роль та значимість кредитної підтримки розвитку сільськогосподарського виробництва.

Цікаву та змістовну презентацію для семінару підготувала Майя Яковенко, де ознайомила з історією розвитку на ринку України одного з найпотужніших банків з іноземними інвестиціями Райффайзен Банк «Аваль», обґрунтувала особливості кредитної політики банку при кредитуванні сільськогосподарських підприємств. Впродовж семінару обговорювались сучасні реалії та майбутнє цифрової трансформації надання банківських послуг із фахівцем-практиком. Дискусії відбувались навколо цифрових сервісів, вигідних тарифів, також оцінювались переваги сервісних послуг, які пропонуються Райффайзен Банком «Аваль», модернізації депозитної діяльності банківських установ і запровадження новітніх депозитних програм. Жваві дебати серед учасників семінару викликали питання щодо перспективних інструментів захисту від шахрайства при здійсненні банківських операцій та питання запровадження страхових банківських продуктів.

Викладачі кафедри дякують Майї Яковенко за корисну інформацію та сподіваються на подальші зустрічі!

Доцент кафедри підприємництва, торгівлі

та біржової діяльності Олена Семенда

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини