Меню
Остання редакція: 02 вересня 2021

Відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти

01 вересня 2021 року в Уманському національному університеті садівництва відбулися урочистості з нагоди посвяти першокурсників у студенти. Епідемічна ситуація наразі сприяє у проведенні посвяти дорогих першокурсників.

Відбувалось чимало заходів на святі, а особливо цікавою була виставка кафедр навчального закладу. Зокрема, колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності на високому рівні представив свої науково-педагогічні досягнення і здобутки: монографії, підручники, посібники, опубліковані викладачами за останні роки.

Вітаємо юних студентів із початком навчального року та бажаємо насиченого студентського життя, плідного навчання, багато приємних вражень і яскравих емоцій в Уманському національному університеті садівництва.

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини