Меню
Остання редакція: 26 вересня 2023

Онлайн-лекція наукового співробітника галузі центру підприємництва та технологій Sutardja, Інженерного коледжу Каліфорнійського університету RICK RASMUSSEN на тему: «Entrepreneurial Frameworks»

19 вересня доцент кафедри Олена ЖАРУН разом із здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" долучилися до онлайн-лекції від наукового співробітника галузі центру підприємництва та технологій Sutardja, Інженерного коледжу Каліфорнійського університету RICK RASMUSSEN на тему: «Entrepreneurial Frameworks».

Можливість учаті студентів та науково-педагогічних працівників в міжнародному проєкті надана Ukraine Global Faculty, в межах якого закордонні професори з провідних університетів, топ-експерти та підприємці проводять онлайн-лекції для української аудиторії. Ukraine Global Faculty реалізується благодійним фондом K.FUND за підтримки Міністерства освіти і науки України.а лекції спікер охарактеризував розвиток клієнтів і дисципліноване підприємництво, навів два фреймворки, які повинен використовувати будь-який стартап, щоб зменшити ризик і підвищити шанси на успіх. Завдяки таким проєктам студенти мають можливість отримувати  належний рівень якості освіти. 

Тож  очікуємо на нові лекції від проєкту Ukraine Global Faculty!

  Гарант ОП "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" Олена ЖАРУН

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини