Меню
Остання редакція: 30 травня 2018

Вітаємо студентів зі спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" з успішним захистом дипломних робіт

23 травня 2018 року в Уманському НУС відбувся захист дипломних робіт студентів 7 курсу факультету економіки і підприємництва заочної форми навчання спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" ОР «Магістр».

До захисту дипломних робіт було допущено 10 студентів заочної форми навчання факультету економіки і підприємництва спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність": Бутко Єлізавета Володимирівна, Мельник Валерій Миколайович, Нестеренко Ігор Іванович, Нігруца Олександра Миколаївна, Рябоконь Людмила Андріївна, Собчук Володимир Миколайович, Сторожук Тетяна Олегівна.

Високий рівень захисту дипломних робіт показали: Бутко Єлізавета Володимирівна, Нігруца Олександра Миколаївна.

Рішенням екзаменаційної комісії кваліфікація магістра з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності присвоєна 7 студентам-випускникам. Диплом з відзнакою отримали студенти: Бутко Єлізавета Володимирівна, Нігруца Олександра Миколаївна.

Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що професорсько-викладацький склад Уманського національного університету садівництва готує висококваліфікованих спеціалістів з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навиками з присвоєної кваліфікації.

Вітаємо студентів зі спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" з успішним закінченням університету та бажаємо їм успіхів в житті та кар'єрного зростання.

 

                                                            Оксана Тупчій, секретар екзаменаційної комісії, кандидат економічних наук, ст. викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

 

З ювілеєм, наше славне місто, тебе вітає урочисто Уманський національний університет садівництва!