Меню
Остання редакція: 10 листопада 2021

Новий досвід: лекція в дистанційному форматі запрошеного науковця з іноземного університету

Студенти факультету економіки і підприємництва, серед яких були і  здобувачі вищої освіти спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»,  прослухали одну з перших онлайн - лекцій за участю іноземного лектора.  Лекція в навчальному процесі вищої школи домінує і вимагає від викладачів постійної праці над удосконаленням методики її читання. А це можливо за умови, що викладачі постійно перебуватимуть у пошуках, вивчатимуть передовий досвід і творчо використовуватимуть його у своїй практичній діяльності.

У межах співпраці за умовами договорів між  Уманським національним університетом садівництва, Академією  ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському (Akademia im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie Wielkopolskim)  і  Мазовецьким державним університетом  в Плоцьку  (Mazowiecka Uczelnia Publiczna w Płocku) 5 листопада 2021 р. було проведено лекцію за участю доктора Анни Собчак на тему «Управління часом», в якій, крім студентів, взяли участь і науково-педагогічні працівники. 

Співробітництво такого типу сприяє розвитку необхідних «soft skills» для майбутніх фахівців спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та їх удосконалення у науково-педагогічних працівників. Досвід був корисним як для студентів так і для викладачів.

 

                                           Олена Жарун, гарант ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність