Меню
Остання редакція: 16 листопада 2023

Успішно пройшли курс неформальної освіти на платформі Prometheus

Група талановитих здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» успішно пройшли курс неформальної освіти на платформі Prometheus «Зростайте до величі: розумне зростання для приватного бізнесу». Він розроблений професором Едвардом Д. Гессом з Дарденської бізнес-школи університету Вірджинії, яка входить до ТОП-10 найкращих бізнес-шкіл за списком «Global: Overseas Study». 
Цей курс допоміг студентам зрозуміти як правильно розвивати свій бізнес. Також молодь мала можливість ознайомитись з практичними кейсами, послухати представників різних видів малого та середнього бізнесу.

А ще даний досвід онлайн-освіти підтверджує, що засвоєння знань з основ підприємництва може бути цікавим і доступним для кожного студента.

 

                                Олена ЖАРУН, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини