Меню
Остання редакція: 11 квітня 2022

Відбувся науковий семінар на тему «Стратегія ефективного розвитку галузі свинарства в Україні»

Відповідно до плану наукової роботи кафедри підприємництва, торгівлі та біржові діяльності відбувся науковий семінар «Актуальні проблеми АПК» на тему: «Стратегія ефективного розвитку галузі свинарства в Україні». Семінар проведено дистанційно у форматі відеоконференції Zoom за участі науково-педагогічних працівників кафедри та здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Стратегічну роль галузі свинарства у забезпеченні продовольчої безпеки України в сучасних умовах означив у своєму виступі завідувач кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності, доктор економічних наук Сергій Соколюк.

Проблеми функціонування галузі свинарства в Україні в умовах російської військової агресії окреслила президент Асоціації «Свинарі України» Оксана Юрченко. У своїй доповіді вона відзначила заходи, які здійснюються сьогодні на різних рівнях, у тому числі і Асоціацією, для стабілізації та подальшого розвитку галузі з метою забезпечення потреб населення України у продукції свинарства.

Учасники семінару активно долучилися до обговорення виступів доповідачів.

Дякуємо президенту Асоціації «Свинарі України» Оксані Юрченко за цікаву доповідь, цінні знання, досвід та конструктивні пропозиції. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

                                 доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Микола Коротєєв