Меню
Остання редакція: 22 березня 2021

Успішне проходження курсу "Основи фінансів та інвестицій" на освітній платформі Prometheus

Курс  "Основи фінансів та інвестицій " допоможе слухачам поліпишити свої знання про інвестиції та правильно приймати рішення щодо збереження та примноження заощаджень, адже рівень фінансової грамотності українців є одним із найнижчих в Європі. 
 
Ви дізнаєтесь, про головні особливості фінансового ринку, як він побудований, хто в ньому бере участь та як стати його частиною. Отримати розуміння того, як побудувати інвестиційний портфель та як ним керувати, розуміти професійний сленг інвестиційних професіоналів. Більш детальну увагу було приділено професійній термінології (акції, фонди, свопи,  опціони, ф'ючерси тощо).

Інформація, яка створена Асоціацією інвестиційних професіоналів CFA Society Ukraine дуже цікава та звичайно ж корисна - це різні відеоролики, перегляд фільмів і все це закріплювалось модулями, тестами. 

Цей курс створений командою Асоціації інвестиційних професіоналів CFA Society Ukraine. CFA Society Ukraine несе виключну відповідальність за зміст цього курсу та викладені у ньому погляди. 

Я дякую освітній платформі Prometheus за нові знання - було корисно, зручно та дуже  цікаво. Вдячна своїй кафедрі за інформацію та можливість  пройти курс "Основи фінансів та інвестицій".
               

                                                                                                                       Аліна Гончарук, студентка 21-пт групи

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини