Меню
Остання редакція: 03 грудня 2020

Відбулася конференція із стейхолдером Володимиром Осадчим

03 грудня 2020 року у рамках успішного працевлаштування випускників спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» було проведено на платформі Zoom конференцію студентів з Володимиром Олексійовичом Осадчим – стейхолдером освітньо-професійної програми спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (бакалавр), роботодавцем, головою фермерського господарства "Агрофірма "Базис" Уманського району Черкаської області.

 Під час конференції склалася дуже жвава дискусія. Володимир Осадчий поділився баченням того, яким повинен бути конкурентоспроможний на ринку праці фахівець з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Голова фермерського господарства наголосив, що студенти старших курсів вже мають чітко визначитися з вибірковими предметами, зокрема виокремив дисципліну «Аналіз господарської діяльності», яка є важливою для майбутнього підприємця. Головна мета аналізу господарської діяльності – своєчасно виявити та усунути недоліки у господарській діяльності підприємства, а також знайти резерви поліпшення його фінансового стану та платоспроможності. За результатами аналізу складається прогнозний баланс та дається оцінка перспектив діяльності підприємства.

Стейхолдер освітньо-професійної програми спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (бакалавр) Володимир Осадчий запросив студентів пройти виробничу практику у ФГ "Агрофірма "Базис" та зазначив, що студенти під час практики чітко зрозуміють до чого вони прагнуть, тоді і питань з подальшим місцем працевлаштуванням не виникне, адже вже зі студентських років майбутній випускник буде залучений до аграрного виробництва і матиме не тільки теоретичні, а й практичні навики.
                   

            Оксана Тупчій, к.е.н., старший викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності