Меню
Остання редакція: 31 травня 2021

Вітаємо Бленду Наталію Олександрівну з успішним захистом дисертації на здобуття ступеня доктора філософії

28 травня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради ДФ 74.844.007 в Уманському національному університеті садівництва відбувся публічний захист викладача кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Бленди Наталії Олександрівни на тему: «Формування стратегії розвитку продовольчого комплексу» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки за спеціальністю 051 Економіка. Науковий керівник – Нестерчук Юлія Олександрівна, доктор економічних наук, професор, декан факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва.

Склад спеціалізованої вченої ради ДФ 74.844.007 затверджений у кількості 5 осіб:

Голова ради:

  1. Мудрак Руслан Петрович, д. е. н., професор, Уманський національний університет садівництва.

Рецензенти:

  1. Пенькова Оксана Георгіївна, д. е. н., доцент, Уманський національний університет садівництва.
  2. Харенко Андрій Олександрович, к. е. н., доцент, Уманський національний університет садівництва.

Опоненти:

  1. Свиноус Іван Вікторович, д. е. н., професор, Білоцерківський національний аграрний університет.
  2. Сегеда Сергій Андрійович, к. е. н., доцент, Донецький національний університет імені Василя Стуса.

 Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності щиро вітає з успішним захистом дисертації та присудженням ступеня доктора філософії Наталію Олександрівну Бленду та наукового керівника – доктора економічних наук, професора, декана факультету економіки і підприємництва Уманського НУС Юлію Олександрівну Нестерчук!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, професійних звершень та росту, творчої наснаги, натхнення, сил та енергії для подальшої наукової діяльності. Нових Вам відкриттів та неперевершених наукових звершень!

                                                                       Оксана Тупчій, к.е.н, старший викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Останні новини

МІЖНАРОДНЕ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НАУКОВИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ «ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ГУМАНІТАРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ»Читати повністю

МІЖНАРОДНЕ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НАУКОВИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ «ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ГУМАНІТАРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ»

Читати повністю

Всі новини