Меню
Остання редакція: 21 жовтня 2022

Проведено науковий семінар на тему: «Напрями розвитку торгівельної діяльності підприємств зернопродуктового підкомплексу»

Кафедрою підприємництва, торгівлі та біржової діяльності 20 жовтня 2022 р. проведено науковий семінар «Актуальні проблеми АПК» на тему: «Напрями розвитку торгівельної діяльності підприємств зернопродуктового підкомплексу».  Семінар проведено дистанційно у форматі відеоконференції  Zoom за участі науково-педагогічних працівників кафедри та здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Завідувач кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності, доктор економічних наук Сергій СОКОЛЮК у своєму виступі наголосив на стратегічному значенні зернопродуктового підкомплексу у забезпеченні продовольчої безпеки та стабілізації економіки України.

Проблеми розвитку торгівельної діяльності підприємств зернопродуктового підкомплексу України в умовах російської військової агресії окреслив генеральний директор ТОВ «Об’єднана сільськогосподарська компанія», доктор філософії зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Ігор НОВИЦЬКИЙ. У своїй доповіді він окреслив заходи, які здійснюються сьогодні на різних рівнях, зокрема, і ТОВ «Об’єднана сільськогосподарська компанія», для стабілізації та подальшого розвитку торгівельної діяльності підприємств зернопродуктового підкомплексу з метою забезпечення продовольчої безпеки України та стабілізації вітчизняної економіки.

 Учасники семінару відзначили гостру актуальність означених проблем та активно долучилися до обговорення виступів доповідачів.

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржові діяльності щиро дякує за цікаву та ґрунтовну доповідь генеральному директору ТОВ «Об’єднана сільськогосподарська компанія» Ігору НОВИЦЬКОМУ та всім учасникам семінару за плідну роботу!

                               Микола Коротєєвдоцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності