Меню
Остання редакція: 10 листопада 2021

Спільна онлайн-лекція зі стейкхолдером

Для забезпечення високої якості підготовки здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» 4 листопада гарантом даної програми, доцентом кафедри Оленою Жарун було проведено цікавий формат спільної онлайн-лекції з економічного аналізу.

Сучасний освітній процес повинен бути спрямований на професіоналізацію навчання відповідно до вимог ринку праці, необхідно постійно вчитися і бути конкурентним у професійній сфері і хто, як не стейкхолдери – практики  можуть допомогти здобувачам у цьому.

На лекцію було запрошено  Ігора Новицького  - генерального директора ТОВ «Об’єднана сільськогосподарська компанія», доктора філософії за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», який прочитав цікаву лекцію на тему: «Аналіз фінансових результатів діяльності підприємства».

Ігор Новицький дав настанови студентам і переконав в тому, щоб бути конкурентоспроможним на ринку праці потрібно ґрунтовно навчатись і мати змогу у своїй діяльності реалізувати дедалі зростаючі вимоги та переваги ринкових відносин. Півтори години лекції пролетіли дуже швидко і непомітно!

Велика подяка стейкхолдеру за приділений час,  знання та безцінний досвід, якими Ігор Валерійович поділився зі студентами!

Гарант ОП, Олена Жарун