Меню
Остання редакція: 13 жовтня 2021

Академічна доброчесність – це запорука якісної освіти та сталого розвитку

 13 жовтня 2021р. гарантом освітньої програми Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Оленою Жарун, було організовано зустріч з Наталією Олійніченко для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з питань правил та норм академічної доброчесності в університеті.

Однією з ключових складових внутрішньої системи забезпечення якості у закладах вищої освіти є університетська система забезпечення академічної доброчесності, яка визначає загальноприйняті світовою спільнотою стандарти здійснення освітньої та наукової діяльності здобувачами вищої освіти і співробітниками університету й створює середовище нульової терпимості до порушень академічної доброчесності та етики академічних взаємовідносин.

Під час розмови піднімались питання про правила дотримання академічної доброчесності, причини її порушення, студенти отримали пропозиції щодо підвищення рівня академічної доброчесності. Організатори зустрічі запропонували переглянути та обговорити відеоролик «Академічна доброчесність».

Після обговорення даної проблеми студенти дійшли до висновку, що академічна доброчесність, чесне здобуття якісної освіти є ключем до успіху та висловили бажання зробити крок на зустріч змінам і почуватися більш комфортно, висловлюючи власну думку, здобуваючи якісну освіту та будуючи кар’єру, покладаючись на власні сили.

 Щиро вдячні організаторам зустрічі і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

                                          Олена Жарун, гарант ОП Підприємництво,

торгівля та біржова діяльність