Меню
Остання редакція: 11 травня 2016

Участь у Всеукраїнській науковій конференції молодих учених

10 травня 2016 року у Всеукраїнській науковій конференції молодих учених «Актуальні проблеми садівництва в сучасній аграрній науці» в Уманському національному університеті садівництва взяла участь кандидат економічних наук, викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Оксана Тупчій.

На пленарному засіданні Оксана Тупчій виступила з доповіддю на актуальну тему «Економічне обґрунтування інноваційно-інтенсивних систем ведення садівництва».

За результатами конференції завідувач відділу інтелектуальної власності, комерціалізації та трансферу технологій, кандидат економічних наук, доцент Олександр Бурляй вручив диплом Оксані Тупчій за активну участь у Всеукраїнській науковій конференції молодих учених «Актуальні проблеми садівництва в сучасній аграрній науці».

Щиро дякуємо організаторам Всеукраїнської наукової конференції молодих учених «Актуальні проблеми садівництва в сучасній аграрній науці» за чудову організацію заходу, за обмін думками, новітніми дослідженнями, за досвід який отримали молоді науковці під час змістовних доповідей та дискусій.

 

Оксана Тупчій, к.е.н, викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності