Меню
Остання редакція: 07 вересня 2016

Ласкаво просимо, першокурсники!

З Днем знань, шановні першокурсники факультету економіки і підприємництва за напрямом підготовки «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Уманського національного університету садівництва.

Дозвольте привітати вас із знаменною подією й побажати успіхів на цьому дуже непростому шляху вашого професійного становлення. Відсьогодні ви – студенти Уманського національного університету садівництва, повноправні члени нашої великої родини. В університеті ви зможете реалізувати свій інтелектуальний потенціал, здобути неоціненний скарб – Знання.

Кураторами груп 1 курсу факультету економіки і підприємництва за напрямом підготовки «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» призначено кандидатів економічних наук, доцентів кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Миколу Коротєєва та Сергія Соколюка.

Бажаємо всім студентам і викладачам Уманського національного університету садівництва наполегливості та терпіння, мудрості та порозуміння, злагоди та миру, нових творчих злетів, відкриттів, великих перемог!

 

Оксана Тупчій, к.е.н., викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності