Меню
Остання редакція: 31 березня 2021

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЕКАНА ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІКИ І ПІДПРИЄМНИЦТВА, ДОКТОРА ЕКОНОМІЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА НЕСТЕРЧУК ЮЛІЮ ОЛЕКСАНДРІВНУ!!!

Професорсько-викладацький колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності висловлює найщиріші привітання з нагоди Дня народження декану факультету економіки і підприємництва, доктору економічних наук, професору Нестерчук Юлії Олександрівні!

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, злагоди та добробуту у Вашій оселі!

Нехай Ваша творча енергія і життєлюбність, відданість справі та високий професіоналізм і надалі супроводжують Вас у житті, а Ваша особиста людська доброта, відкритість, толерантність та прагнення прийти на допомогу ніколи не вичерпуються! Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот.

Зичимо Вам, видатному науковцю, мудрому керівнику подальшої натхненної керівної, наукової, освітньої діяльності, сміливих, цікавих і результативних починань, успішного здійснення всіх особистих задумів. Хай кожної миті Вас супроводжують удача добро та вірні друзі. Будьте щасливою!!!

 

Останні новини

МІЖНАРОДНЕ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НАУКОВИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ «ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ГУМАНІТАРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ»Читати повністю

МІЖНАРОДНЕ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НАУКОВИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ «ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ГУМАНІТАРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ»

Читати повністю

Всі новини