Меню
Остання редакція: 21 жовтня 2021

СПІЛЬНА ЛЕКЦІЯ НА ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІЙ ПРОГРАМІ ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Міжвузівська співпраця є конструктивною взаємодією вчених та важливою нормою співдружності освітян, потужним вектором у комплексному вирішенні проблем у сфері освіти та наукових дослідженнях, а обмін викладачами і студентами виступає своєрідним каталізатором процесів модернізації і реформування української системи освіти.

 Так, в рамках співпраці з Одеським національним морським університетом, 18 жовтня на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, було поведено спільну лекцію з дисципліни «Організація товарного біржового ринку» кандидатами економічних наук, доцентами кафедри підприємництва та туризму Мариною Матвієнко та Юлією Наврозовою.

Лекцію розпочав доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Микола Коротєєв, який ознайомив здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з історією формування національного біржового ринку. Досвідчені науковці з Одеського НМУ поділилися своїми знаннями щодо сучасного стану та розвитку вітчизняного біржового ринку.

Присутні на лекції студенти та викладачі високо оцінили рівень проведеного лекційного заняття за змістовністю, інформативністю, логічністю, доказовістю та дохідливістю викладу матеріалу.

Колектив кафедри, на чолі з завідувачем Сергієм Соколюком висловлює щиру вдячність за цікаву та змістовну зустріч Марині Матвієнко, Юлії Наврозовій.

 

                                                                                                                  Олена  Жарун, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності,

гарант освітньо-професійної програми