Меню
Остання редакція: 19 листопада 2020

ВІДБУВСЯ І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ

17-18 листопада 2020 року на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Уманського національного університету садівництва, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2020-2021 навчальному році», відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Економіка підприємства». У заході взяли участь 76 студентів спеціальностей: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 075 «Маркетинг», 051 «Економіка».

Олімпіада з дисципліни «Економіка підприємства» в зв'язку з карантинними обмеженнями проводилась дистанційно з використанням платформи для проведення відеоконференцій Zoom та платформи дистанційного навчання Moodle.

За рішенням комісії: голови - д.е.н., доцента Сергія Соколюка та членів: к.е.н., професора Дмитра Семенди, к.е.н, доцентів Миколи Коротєєва та Олени Семенди визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Економіка підприємства»:

І місце – Поштарюк Ірина Степанівна (41-пт група)

ІІ місце – Грицай Каріна Сергіївна (31-ф  група); Зайчук Дар'я Ігорівна (31-пт група);

ІІІ місце –  Гончарук Аліна Петрівна (21-пт група), Попова Сніжана Ігорівна (31-о група), Вовк Валентина Валеріївна (31-о група).

Науково-педагогічний колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності вітає переможців і рекомендує їх до участі в ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади!