Меню
Остання редакція: 09 жовтня 2023

Установче засідання наукового студентського гуртка

На кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності  проведено установче засідання наукового студентського гуртка.

У його роботі взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальностей 076 «Підприємництво та торгівля» та 232 «Соціальне забезпечення» освітніх рівнів «бакалавр» і «магістр», з-поміж яких обрано керівництво наукового студентського гуртка: старосту Назара ГУТА – студента 21-пт групи та секретаря – Дар’ю ПОЛІЩУК – студентку 21-сз групи.

Також, на засіданні гуртка студенти спільно з науково-педагогічними працівниками обговорили та схвалили план роботи наукового студентського гуртка кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності на 2023-2024 навчальний рік. Здобувачам освіти рекомендовано активізувати наукові дослідження з актуальних питань розвитку підприємницьких структур і вирішення нагальних соціальних проблем суспільства та регулярно презентувати їх результати на засіданнях наукового гуртка.

 

Керівник наукового студентського гуртка:

Микола КОРОТЄЄВ, к.е.н., доцент кафедри підприємництва,

торгівлі та біржової  діяльності

 

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини