Меню
Остання редакція: 09 жовтня 2023

Лекція почесного професора Гейдельберзького університету Andreas Schleicher на тему: «Measuring education beyond academic learning»

03 жовтня 2023 року викладачі кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності разом із здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) освітнього рівня спеціальностей 232 «Соціальне забезпечення» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» долучилися до онлайн лекції директора з питань освіти та компетенцій Організації економічного співробітництва та розвитку, почесного професора Гейдельберзького університету Andreas Schleicher на тему: «Measuring education beyond academic learning».

 

В рамках провадження програми PISA, Andreas Schleicher має багаторічний досвід розробки та впровадження глобальних показників академічної успішності учнів. Лектор вперше запропонував міжнародне порівняльне оцінювання соціальних та емоційних навичок, яке доповнює існуючу систему у сфері оцінювання освіти. Всім відомо, що сьогодні роботодавці високо цінують вищезазначені навички, і багато освітніх систем прагнуть зробити їх пріоритетними. Під час лекції Andreas Schleicher охарактеризував низку якостей, які є дуже важливими для успіху на ринку праці та в суспільстві, зокрема - це відкритість (включаючи допитливість і креативність), продуктивність (включаючи відповідальність, самоконтроль і наполегливість), комунікабельність і рішучість, уміння працювати в команді, а також стресостійкість і емоційний контроль.  По завершенню лекції до доповідача було поставлено багато цікавих запитань та отримано змістовні відповіді.

 

Гарант ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»  Олена ЖАРУН

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини