Меню
Остання редакція: 03 червня 2022

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

На кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності 31 травня 2022 року проведено секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 135 річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва Івана Максимовича Єремєєва. У роботі конференції взяли участь здобувачі освітніх рівнів «бакалавр» та «магістр», які навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», які презентували результати власних наукових досліджень. Доповіді студентів були присвячені актуальним питанням розвитку на інноваційній основі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності в складних умовах сьогодення. Поглибленню інтернаціоналізації наукової роботи студентів сприятиме започаткована практика висвітлення одержаних наукових результатів іноземною мовою. Ряд доповідачів, зокрема, Дар’я Зайчук (41-пт група), Ірина Поштарюк (11м-пт група) та ін. виступали англійською мовою. Всі виступи студентів були ілюстровані змістовними презентаціями.

Кращими визнано доповіді:

-  Едуарда Кочетенка, студента 11м-пт групи, тема: «Державна політика стимулювання розвитку електронної комерції в аграрному секторі економіки України»;

-  Дарї Зайчук, студентки 41-пт групи, тема: «The development of the innovative activity in the agricultural sphere»;

-  Нікіти Допіри, студента 11м-пт групи, тема: «Маркетингові комунікації агропромислових підприємств України».

Учасники конференції продемонстрували ґрунтовні знання, глибоку обізнаність та запропонували нові ідеї та шляхи вирішення нагальних проблему у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, а зацікавленість аудиторії та жвава дискусія засвідчила актуальність презентованої тематики наукових досліджень.

Дякуємо студентам за активну участь у роботі конференції, бажаємо подальшої плідної наукової діяльності та нових звершень на користь нашої батьківщини. 

 

Керівник студентського наукового гуртка кафедри

підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Микола Коротєєв