Меню
Остання редакція: 12 лютого 2020

Виховна година на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Формування національної інтелігенції, сприяння збагаченню й оновленню інтелектуального генофонду нації, виховання її духовної еліти – це мета, що стоїть перед вищими навчальними закладами на одному рівні з підготовкою висококваліфікованих фахівців. Всебічний та гармонійний розвиток особистості неможливий без виховної роботи. Про це ніколи не забувають ні викладачі, ні студенти Уманського НУС.

Виховний процес є невід’ємною складовою освітньої діяльності колективу нашого вузу.  Тому в Уманському національному університеті садівництва значну увагу приділяють не лише навчанню, а й вихованню студентів.

Куратор 21 – пт групи факультету економіки і підприємництва кандидат економічних наук, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Інна Чернега 12 лютого  провела виховну годину, метою якої був аналіз рівня підготовки та відвідування занять,  пропозиції щодо покращення навчального процесу, підвищення рівня успішності навчання студентів, оскільки навчальний процес в університеті є основною ланкою професiйного становлення студента.

Особливий акцент було зроблено на важливості самостійної роботи студентів, адже в Уманському НУС створені всі необхідні для цього умови.

Інна Чернега,

куратор 21 –пт групи

Матеріали