Меню
Остання редакція: 26 квітня 2024

Секційне засідання студентської конференції на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

На кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності 25 квітня 2024 року проведено секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського. З доповіддю про життєвий шлях професора Й.К. Пачоського виступила студентка 21-сз групи Катерина БАСУН, яка розповіла присутнім про вагомий внесок ученого у розвиток не лише вітчизняної, але й світової науки.

Роботу секційного засідання продовжили доповіді здобувачів освіти спеціальностей 076 «Підприємництво та торгівля» і 232 «Соціальне забезпечення». Студенти презентували власні результати наукових досліджень, що присвячені актуальним аспектам підприємництва та торгівлі й розвитку соціального забезпечення найбільш вразливих верств населення України в умовах воєнного стану. Доповіді студентів, ілюстровані презентаціями, були цікавими та змістовними.

Усі учасники конференції продемонстрували ґрунтовні знання, глибоку обізнаність з актуальними аспектами обраної теми наукових досліджень та означили напрями вирішення нагальних проблему у сферах підприємництва та соціального забезпечення. Найбільший інтерес у аудиторії викликали доповіді Назара ГУТА (21-пт група), Тараса КРИВОРУКА (11м-пт група), Дар’ї ПОЛІЩУК (21-сз група) та Ольги МОГИЛЬНИЦЬКОЇ (11м-сз група).

Активні та продуктивні дебати, з-поміж учасників конференції, засвідчили актуальність та значущість представлених наукових досліджень.

Дякуємо здобувачам освіти за активну участь у роботі конференції, бажаємо нових звершень та плідної наукової праці на користь України.

Керівник студентського наукового гуртка кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Микола Коротєєв

 

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини