Меню
Остання редакція: 26 квітня 2019

КОЛЕКТИВ КАФЕДРИ ЩИРО ВІТАЄ СОКОЛЮКА СЕРГІЯ ЮРІЙОВИЧА З ПРИЗНАЧЕННЯМ НА ПОСАДУ ЗАВІДУВАЧА

На посаду завідувача кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності призначено кандидата економічних наук, доцента Соколюка Сергія Юрійовича.

Бажаємо висловити вдячність кандидату економічних наук, професору Семенді Дмитру Костянтиновичу, який 16 років успішно очолював нашу кафедру.

Шановний Дмитре Костянтиновичу!

Ваша багатогранна діяльність, що базується на високому професіоналізмі та порядності, чуйному ставленні до колег, завжди були результатом успішного вирішення всіх завдань, які ставились перед Вами. І тому закономірно, що стільки років кафедра очолювалась таким мудрим та відповідальним завідувачем. Ваші такі чудові якості як вміння знаходити спільну мову з людьми, вирішувати чисельні проблеми, чутливо відчувати життєві зміни, сприймати нове та втілювати це в життя – здобули Вам заслужену повагу колег. Від щирого серця колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності бажає Вам міцного здоров’я, запалу, енергії, творчого вогнику, віри й наснаги.

Шановний Сергію Юрійовичу!

Від імені колективу кафедри, прийміть найщиріші вітання з нагоди призначення Вас на посаду завідувача кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Бажаємо Вам невичерпної енергії, принциповості, наполегливості, великих здобутків на цій відповідальній посаді, а підґрунтям плідної професійної діяльності нехай буде зміцнення здоров'я та благополуччя. Нехай Вас завжди супроводжують творче натхнення й наснага, оптимізм, добро, гармонія, успіх, повага, удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги.