Меню
Остання редакція: 07 червня 2021

Відбувся комплексний екзамен за фахом зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

07 червня 2021 року відбувся комплексний екзамен за фахом для атестації здобувачів вищої освіти заочної форми навчання факультету економіки і підприємництва Уманського національного  університету садівництва за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у відповідності з нормативними актами Міністерства освіти і науки України, рішеннями Вчених рад університету та факультету.

Головою екзаменаційної комісії для атестації здобувачів вищої освіти був призначений доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, к.е.н. Коротєєв М.А.; членами екзаменаційної комісії – доктор економічних наук, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Чернега І.І., кандидати економічних наук, доценти кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Жарун О.В. та Непочатенко О.А.; секретарем екзаменаційної комісії − викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Бленда Н.О.

Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що професорсько-викладацький склад Уманського національного університету садівництва готує висококваліфікованих бакалаврів з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навиками з присвоєної кваліфікації.

Професорсько-викладацький склад кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності бажає випускникам успіхів в усіх справах, наполегливості, невичерпної енергії та завзяття. Хай ваші здобутки стануть стартовим майданчиком для вступу в магістратуру, успішної кар'єри, щасливого життя!

 

                                                            Оксана Тупчій, кандидат економічних наук, старший викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини