Меню
Остання редакція: 23 листопада 2022

Засідання студентського наукового гуртка на рівні факультету

Доброю традицією стає проведення засідань студентського наукового гуртка на рівні факультету економіки і підприємництва. 22 листопада відбулось його чергове засідання за активної участі здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і 232 «Соціальне забезпечення» та науково-педагогічних працівників кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. 

Студентка 21-пт групи Ольга Жукова виступила із доповіддю на тему: "Enterepreneurial activity in Ukraine during material law". Науковий керівник – доктор економічних наук, професор кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Інна Чернега.

Доповідь, представлена англійською мовою, присвячена надзвичайно актуальним питанням підтримки та розвитку підприємництва в Україні в умовах воєнного стану. Виступ було ілюстровано яскравою та змістовною презентацією.

Дякуємо Ользі Жуковій та її науковому керівнику доктору економічних наук, професору Інні Чернезі за проведене ґрунтовне наукове дослідження актуальної для розвитку економіки України проблеми та презентацію його результатів на рівні факультету економіки і підприємництва. 

 

Керівник студентського наукового гуртка кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Микола Коротєєв