Меню
Остання редакція: 29 жовтня 2022

Oбговорення освітніх програм за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

04 листопада 2021 року відбулося обговорення освітніх програм «Аграрне підприємництво та агротрейдинг», ОР «Магістр» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», ОР «Бакалавр». Зустріч була проведена дистанційно у форматі відеоконференції Zoom за участі науково-педагогічних працівників кафедри, здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та стейкхолдерів Ігора Новицького, кандидата економічних наук, генерального директора ТОВ "Об’єднана сільськогосподарська компанія" й Оксани Юрченко, президента Асоціації «Свинарів України».

В ході зустрічі було проаналізовано ефективність і якість освітніх програм, здійснено уточнення проєктів освітніх програм на наступний навчальний рік, обговорювалися питання готовності до акредитації освітньої програми за другим (магістерським) рівнем вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Було акцентовано увагу на особливостях та перевагах програм, логіко-структурних схемах, у яких наведено освітні компоненти та взаємозв’язки між ними. Стейкхолдери висловили свої побажання щодо удосконалення програм відповідно до сучасних потреб ринку. 

Щиро дякуємо колегам та всім учасникам за конструктивний діалог та продуктивну дискусію.

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Уманського національного університету садівництва висловлює подяку Оксані Юрченко та Ігорю Новицькому за плідну співпрацю та допомогу у підготовці й реалізації освітніх програм «Аграрне підприємництво та агротрейдинг» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».