Меню
Остання редакція: 12 лютого 2023

Міжнародне підвищення кваліфікації на тему: «Академічна доброчесність при підготовці бакалаврів та магістрів в країнах Європейського Союзу та Україні»

У період з 30.01.2023 до 06.02.2023 р. завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, д.е.н. Сергій СОКОЛЮК та доценти кафедри Микола КОРОТЄЄВ, Олена ЖАРУН та Оксана ТУПЧІЙ були учасниками Міжнародного підвищення кваліфікації (вебінару) наукових, науково-педагогічних працівників та працівників закладів освіти на тему: «Академічна доброчесність при підготовці бакалаврів та магістрів  в країнах Європейського Союзу та Україні», організованого Інститутом науково-дослідним Люблінського науково-технологічного парку та ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян».

Під час роботи вебінару тривалістю 45 годин (1,5 кредиту ЄКТС) учасниками були опрацьовані наступні актуальні питання:

  • Впровадження академічної доброчесності у закладах вищої освіти.
  • Сучасні світові стандарти академічного письма: від теорії до практики (з урахуванням вимог провідних світових видавництв та університетів).
  • Розвиток культури академічної доброчесності при підготовці бакалаврів та магістрів в Україні.
  • Актуальні аспекти Європейського досвіду дотримання академічної доброчесності при підготовці бакалаврів та магістрів.

Участь у міжнародному підвищенні кваліфікації (вебінарі) забезпечила науково-педагогічним працівникам кафедри можливість розвинути власні професійні компетентності та допомогла ознайомитися з досвідом роботи колег із різних регіонів України та держав Європейського Союзу щодо використання положень академічної доброчесності в освітньому процесі при підготовці бакалаврів та магістрів. Набуті знання та досвід допоможуть учасникам вебінару розширити спектр навчальних інструментів, які можна використовувати у  професійній діяльності. Після завершення виконання програми міжнародного підвищення кваліфікації учасники отримали Сертифікати, що відповідають вимогам міжнародних стандартів.

доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Микола КОРОТЄЄВ