Меню
Остання редакція: 04 квітня 2024

Долучилися до плетіння маскувальних сіток для фронту

На запит громадської організації «4.5.0 Україна» долучилися до плетіння маскувальних сіток для фронту науково-педагогічні працівники кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності й здобувачі вищої освіти спеціальностей 076 «Підприємництво та торгівля» й 232 «Соціальне забезпечення» Уманського національного університету садівництва.

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності й здобувачі вищої освіти висловлюють величезну подяку нашим воїнам ЗСУ, які щодня ризикують своїм життям, боронячи та звільнюючи нашу Україну від ворогів.

Використовуємо кожну можливість для підтримки ЗСУ, донатимо на потрібні військовим речі, долучаємося до плетіння захисних сіток, щоб наближати нас усіх до Перемоги!

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини