Меню
Остання редакція: 28 квітня 2023

Онлайн-лекція професора аграрної та прикладної економіки William H. Meyers на тему: «Global Food Security and Nutrition Crisis and Ukraine Impacts»

27 квітня доценти кафедри Олена ЖАРУН та Микола КОРОТЄЄВ разом із здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" долучилися до онлайн-лекції від почесного професора аграрної та прикладної економіки Науково-дослідного інституту продовольчої та аграрної політики Університету Міссурі, PhD William H. Meyers  на тему: «Global Food Security and Nutrition Crisis and Ukraine Impacts».

Можливість участі студентів та науково-педагогічних працівників в міжнародному проєкті надана Ukraine Global Faculty, в межах якого закордонні професори з провідних університетів, топ-експерти та підприємці проводять онлайн-лекції для української аудиторії. Ukraine Global Faculty реалізується благодійним фондом K.FUND за підтримки Міністерства освіти і науки України.
На лекції спікер представив різні типи продовольчої безпеки в країнах з низьким і високим рівнем доходу; розповів про вплив конфлікту, клімату, Covid на продовольчу сферу. Крім цього, лектор розказав про методи оцінки продовольчої безпеки, розроблені Федеральною службою продовольства та іншими міжнародними організаціями, та провів аналіз ситуації у продовольчій сфері згідно даних методик. Висловив свою думу про вплив війни росії проти України на продовольчу безпеку, глобальне виробництво та торгівлю.

Завдяки таким проєктам студенти мають можливість отримувати  належний рівень якості освіти. 

Тож  очікуємо на нові лекції від проєкту Ukraine Global Faculty!

 

  Гарант ОП "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" Олена ЖАРУН