Меню
Остання редакція: 04 січня 2024

Успішний захист кваліфікаційних робіт магістра

Захист кваліфікаційних робіт магістра денної та заочної форм навчання спеціальностей 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" та 232 «Соціальне забезпечення» проводився 15-21 грудня 2023 року на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Уманського національного університету садівництва.

Діяла екзаменаційна комісія у складі голови комісії декана факультету економіки і підприємництва, професора кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, д.е.н. Юлії НЕСТЕРЧУК, членів екзаменаційної комісії: завідувача кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, професора, д.е.н. Сергія СОКОЛЮКА, доцентів кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, к.е.н. Миколи КОРОТЄЄВА й Олени ЖАРУН та секретаря екзаменаційної комісії доцента кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, к.е.н. Оксани ТУПЧІЙ.

Екзаменаційна комісія заслухала кваліфікаційні роботи магістрів денної та заочної форм навчання. Попри всі складнощі воєнного часу, захід відбувся на високому організаційному рівні, який забезпечив колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. 

Здобувачі вищої освіти продемонстрували високий рівень знань, здобутих під час навчання в УНУС. Гідно представили та захистили наукові дослідження на актуальні теми й у результаті отримали позитивні оцінки.  Рішенням екзаменаційної комісії освітню кваліфікацію «Магістр підприємництва, торгівлі та біржової діяльності» присвоєно студентам-випускникам денної форми навчання та студентам-випускникам заочної форми навчання.

Професорсько-викладацький склад кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності бажає усім випускникам миру, здоров’я, добра, успіху на життєвому шляху, максимально реалізувати свій потенціал у практичній роботі.

                                                            Оксана ТУПЧІЙ, секретар екзаменаційної комісії, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

 

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини