Меню
Остання редакція: 23 листопада 2023

Відбувся круглий стіл на тему: «Програма отримання мікрогрантів для ведення підприємницької діяльності: процедура отримання та консультації щодо складання бізнес плану»

14 листопада в Уманському національному університеті садівництва  відбувся круглий стіл за участю директора Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості Артема САВЕНКО та НПП кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності на тему: «Програма отримання мікрогрантів для ведення підприємницької діяльності: процедура отримання та консультації щодо складання бізнес плану».

Артем САВЕНКО ознайомив учасників круглого столу з особливостями  грантової програми, зазначив, що українці можуть отримати мікрогрант від 50 до 250 тис грн. Кошти можна витратити на придбання або лізинг обладнання, закупівлю сировини та матеріалів, оренду приміщення. Отримати мікрогрант може як діючий підприємець, так і людина без досвіду такої діяльності. Обов'язковою умовою надання коштів є створення 1-2 робочих місць залежно від суми гранту. Українці, що отримали мікрогранти у 2022 році, створюють близько 8000 нових робочих місць.

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності висловлює щиру вдячність Артему Савенку і сподівається на подальшу співпрацю.

Олена ЖАРУН, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини