Меню
Остання редакція: 16 квітня 2019

Взяли участь в акції «Троянда в пам'ять про полеглих»

З посиленням суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, полеглих у Другій Світовій війні, збереження і розвитку національних військових традицій та на виконання заходів щодо реалізації концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді викладачі кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Уманського національного університету садівництва беруть участь у подібних заходах не вперше.

16 квітня 2019 року завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, кандидат економічних наук, доцент Сергій Соколюк та кандидат економічних наук, старший викладач Оксана Тупчій взяли участь у благодійній акції «Троянда в пам'ять про полеглих», під час якої були посаджені кущі троянд на Алеї Пам’яті Городецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області.

Схиляємо голови перед світлою пам'яттю полеглих у Другій світовій війні, усвідомлюючи, що без їхнього подвигу не було б сучасної України. Внесок нашого народу у перемогу над нацизмом неможливо переоцінити. В запеклих боях, рятуючи Україну і світ віддали своє життя справжні герої. Саме вони героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі. Тому, ми впевнені, що такі заходи надзвичайно важливі, адже ми повинні пам’ятати про загиблих, їх подвиги та передавати ці знання майбутнім поколінням. Нехай мир і злагода панують на нашій землі!

Оксана Тупчій, кандидат економічних наук, старший викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності