Меню
Остання редакція: 22 червня 2021

Участь у онлайн конференції «Автостопом по кар’єрі в агросфері»

Одним із пріоритетів роботи науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва є не лише навчання та якісна підготовка майбутніх фахівців, а й сприяння у працевлаштуванні студентів нашого навчального закладу. Тому 17 червня 2021 року викладачі кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності та студенти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність взяли участь у онлайн конференції «Автостопом по кар’єрі в агросфері».

Організаторами є Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми «Мріємо та діємо». Програма «Мріємо та діємо» фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується IREX разом з Центром «Розвиток КСВ». Партнером є Міністерство молоді та спорту України.

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державу та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії.

Даний захід проводився у розрізі таких тем:

як зробити свідомий вибір у кар’єрі,

розуміння та оцінка себе,

аналіз  кар’єрних напрямів,

планування кар’єри,

аналіз себе у агросфері,

зони розвитку,

розуміння професії.

Студенти мали можливість визначити свої сильні сторони для побудови майбутньої кар’єри. Учасники онлайн конференції мали можливість заслухати поради фахівців та у форматі відкритого діалогу отримати відповіді, які виникли у них в процесі виступів.

Зустрічі роботодавців із студентами дають можливість останнім ще під час навчання ознайомитись з умовами роботи і вже у найближчому майбутньому працевлаштуватись за фахом, мати достойний рівень життя та можливість кар’єрного зростання. А тому такі зустрічі є важливими та актуальними, оскільки сприяють підвищенню рівня працевлаштування студентів нашого університету.

                                                                                                                       Інна Чернега, д.е.н., доцент кафедри

                                                                                                                       підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Останні новини

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГЧитати повністю

Зустріч викладачів кафедри підприємництва торгівлі та біржової діяльності з майбутніми абітурієнтами Бершадської та Гайворонської ОТГ

Читати повністю

Всі новини