Меню
Остання редакція: 14 грудня 2021

Онлайн-тренінг «Особливості комунікації при працевлаштуванні на роботу»

30 листопада студенти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» взяли участь в онлайн-тренінгу на тему «Особливості комунікації при влаштуванні на роботу», що була організована Центром професійно-кар’єрної орієнтації Уманського НУС. Тренінг проводив практичний психолог психологічної служби університету Валентина Мазуренко.

Психолог надала практичні рекомендації щодо відповідей на поширені запитання та порадила як відповідати на нестандартні запитання, що задаються у ході спілкування потенційними працедавцями.

Під час онлайн зустрічі слухачами було надано корисну інформацію щодо проходження співбесіди при працевлаштуванні, а саме: як підготуватись до співбесіди; як гарно представити себе перед роботодавцями; як розкрити свої сильні сторони; приклади відповідей на поширені, а також нестандартні запитання. Спікер акцентувала увагу на особливостях підготовки, що включає вивчення особливостей роботи компанії, визначення ключових вимог до кандидата, систематизацію своїх знань, навичок, професійних і особистих якостей та інше.

По завершенню презентації студенти мали змогу в режимі діалогу отримати відповіді на запитання.

Викладачі  кафедри та студенти спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» щиро вдячні Валентині Мазуренко за цікавий та інформативний тренінг.

Наталія Бленда, викладач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності